اخبار اپل

هر کجا که می روید، آیفون شما به طور مخفیانه موقعیت مکانی شما را ثبت و ضبط می کند!

از آنجایی که اپل عادت ندارد به طور رسمی، تمامی ویژگی های آشکار و مخفی گنجانده شده در سیستم عامل iOS خود را معرفی کند، برای همین هرزگاهی با خبر می شویم که کاربرهای این محصولات، یک ویژگی تازه را در لابه لای تنظیمات و یا بخش های مختلف iOS یافته اند. حتماً مطلع هستید که سیستم رهیابی آیفون شما، اطلاعات کامل و دقیقی را در مورد موقعیت های مکانی که در آن قرار دارید و یا داشته اید در اختیار دارد. شاید جالب باشد بدانید که اپ Apple Maps اطلاعات کاملی از مکان هایی که به طور معمول به آن ها سر می زنید، زمان هایی که در آنجا هستید و یا آنجا را ترک می کنید جمع آوری می کند.

این ویژگی مخفی که Frequent Locations نام دارد، از زمان عرضه iOS 7 در نظر گرفته شده و بدون اینکه خیلی از کاربران اطلاع داشته باشند، به طور پیش فرض فعال بوده و به جمع آوری چنین اطلاعاتی می پردازد. اپل ابراز کرده که تمامی اطلاعاتی که از این طریق جمع آوری می شوند، بدون اینکه بر روی سرورهای این شرکت ذخیره شوند، فقط بر روی آیفون کاربر قرار می گیرند و برای شخصی سازی سرویس هایی همچون رهیابی در هنگام اوج ترافیک و اطلاعاتی که در قسمت Today و یا در صفحه قفل دستگاه نشان داده می شوند مورد استفاده قرار می گیرند. از این طریق به کاربر اطلاع داده خواهد شد که مثلاً چه مدت زمان را در مسیر رسیدن به خانه در پیش دارد.

آموزش پیدا کردن Frequent Locations روی آیفون یا آیپد

 

۱ – به تنظیمات دستگاه رفته و وارد قسمت Privacy شوید.

feature1

۲ – Location Service را پیدا کرده و در انتهای صفحه گزینه System Services را انتخاب کنید.

feature2

۳ – حالا وارد Frequent Locations شوید.

اینجا تمامی اطلاعات در مورد مکان هایی که به طور معمول به آن ها سر می زنید ذخیره خواهند شد. این مکان ها به تفکیک شهرها از هم جدا شده اند  و با انتخاب هر شهر، می توانید نقاط مختلف به همراه تعداد دفعات، تاریخ و ساعاتی که به آن ها مراجعه کردید را پیدا کنید.

feature3

آموزش غیر فعال کردن Frequent Locations و پاک کردن تمامی اطلاعات ذخیره شده در این بخش

 

۱ – وارد تنظیمات دستگاه شده و به Privacy بروید.

۲ – در قسمت Location Services وارد System Services شوید.

۳ – Frequent Locations را Off کنید. با این کار آیفون دیگر چنین اطلاعاتی را از شما ذخیره نخواهد کرد.

۴ – سپس گزینه Clear History را انتخاب کنید تا اطلاعات ذخیره شده تا به امروز هم پاک شوند.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن